Sectoren

Kantoorgebouwen

Uw kantoor is een representatie van uw bedrijf als geheel. Osius biedt commerciële schoonmaakdiensten aan in heel Nederland voor kleine tot grote organisaties. Wij leveren diensten van hoge kwaliteit.

Meer informatie

Onderwijs

Bij Osius weten we hoe belangrijk het is om scholen, universiteiten en hogescholen schoon te houden om een goede eerste indruk te maken op uw toekomstige studenten, docenten en medewerkers en ook hun gezinnen.

Meer informatie

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is hygiëne en een schone ruimte cruciaal. Het gaat niet alleen om het belang van infectiepreventie en het behoud van een steriele omgeving, maar ook om de perceptie van bezoekers en personeel. 

Meer informatie

Food en non-food

Osius is expert op het gebied van professionele reiniging voor de food en non-food industrie. Onze uitgebreide expertise op het vlak van reiniging en onderhoud komt tot uiting wanneer we onze klanten oplossingen op maat van de hoogste kwaliteit aanbieden.

Meer informatie
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420