Desinfectie

Meer dan ooit is het van groot belang om werkplekken te desinfecteren. Door goed te desinfecteren geeft u bacteriën en virussen, zoals het coronavirus, geen kans. Zo houdt u de ruimte hygiënisch en veilig voor uw medewerkers en gasten, of het nu gaat om een kantoor, bedrijfsrestaurant, praktijk, kantoor, school, winkel of een andere binnenruimte.

Onze desinfectie-oplossingen op maat beschermen tegen besmettelijke bacteriën, virussen en ziekten. Door een goed gedesinfecteerde ruimte verminder je de kans tot kruisbesmettingen

Het RIVM adviseert om extra hygiënemaatregelen te treffen. De belangrijkste maatregel is natuurlijk om anderhalve meter afstand te houden, maar vlak daarna komt het schoonhouden van handen en oppervlakken.

Oppervlakten schoonhouden kan op verschillende manieren.

Wanneer het om een aantal kleine oppervlakken gaat, is het handig om met een schone doek en desinfectiemiddel of -spray te werken. Veel werkplekken zijn echter dusdanig groot en hebben meerdere contactoppervlakten. Om u te ontzorgen maakt Osius gebruik van specialistisch apparatuur om bijvoorbeeld grote kantoortuinen en openbare ruimten virusvrij te maken. De druppeltjes uit het apparaat zullen op ieder oppervlak neerdalen, dus ook op alle deurknoppen, lichtknopjes, meubelstukken, kasten. Zo wordt ook de vloer ontsmet. Onze oplossingen bieden een snelle respons en voldoen aan de wettelijke voorschriften.

Professionele desinfectie van Osius

Osius werkt aan de hand van experts in teams en teamleiders. We werken samen met een servicegerichte organisatie, die binnenmilieu onderzoeken aanbiedt in de ruimte zin van het woord. Zo ondersteunen en adviseren wij klanten door probleemoplossend te denken en aanvullend de juiste onderzoeken aan te bieden, en hierdoor verhogen wij de kwaliteit van uw binnenklimaat!

Een belangrijk aspect van onze werkzaamheden is het duurzaam te werk gaan. Onze manier van desinfecteren gaat op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Dit betekent dat we geen gebruik maken van schadelijke middelen die mogelijk slecht kunnen zijn voor het milieu en gezondheid.

Osius is bereikbaar voor iedere soort desinfectie, neem contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u een offerte aanvragen voor Desinfectie? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420