Hogedruk reiniging

Hogedrukreiniging is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een hogedrukreiniger om vuil en andere verontreinigende stoffen te verwijderen van oppervlakken als beton, hout en metaal.

Reinigen onder hoge druk is in veel gevallen een zeer effectieve methode. Het team van Osius zorgt altijd voor een professioneel resultaat waarbij we rekening houden met het te reinigen oppervlak.

Er zijn verschillende soorten vervuiling die snel en effectief verwijderd kunnen worden door inzet van hogedruk. Denk aan vervuiling door het verkeer, aanslag door mos en andere afzettingen of een poreus oppervlak. Naast het reinigen van gevels is het in een aantal gevallen ook mogelijk om de dakbedekking middels hogedruk reiniging aan te pakken, of andere elementen zoals een terras of overkapping. Osius bepaalt per project en situatie de juiste methode. Bij poreus voegwerk kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een lagere druk te hanteren. Onze experts zullen voor start van de uitvoering altijd beginnen met de het analyseren van situatie in de praktijk.

Bij onzorgvuldig handelen kan het onderliggend oppervlak beschadigd raken, waardoor nieuwe vervuiling sneller kan ontstaan. Daarom leveren wij altijd maatwerk oplossingen waardoor u verzekerd bent van de meest effectieve behandelmethode.

Osius maakt gebruik van hogedrukreinigers ontwikkeld om de vuilste oppervlakken aan te pakken. Met het reinigen van muren of tegels met een hogedruk reiniger, zien deze er al snel weer als nieuw uit.

Een professionele afwerking en een strak uiterlijk

Voor een effectievere reiniging, werken wij met specifiek geselecteerde reinigingsmiddelen en andere milieuvriendelijke oplossingen om het vuil te verwijderen. De oplossing en het reinigingsmiddel worden gemengd met het water dat op het vuile oppervlak wordt gestraald. Deze tactiek helpt ook om alle oppervlakken sneller schoon te maken en zorgt ervoor dat er geen vuil achterblijft. Alle oplossingen worden getest en de druk wordt strikt gecontroleerd zodat er geen schade aan het oppervlak wordt toegebracht tijdens het reinigen.

De experts van Osius reinigen onder andere:

  • Tegels en vloeren
  • Gevels en muren
  • Parkeergarages
  • Stoep, binnenkomsten en hal
  • Parkeerplaatsen
Wilt u een offerte aanvragen voor Hogedruk reiniging? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420