Schoonmaak in de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is hygiëne en een schone ruimte cruciaal. Het gaat niet alleen om het belang van infectiepreventie en het behoud van een steriele omgeving, maar ook om de perceptie van bezoekers en personeel. Wij begrijpen het belang van écht schoon in de gezondheidszorg en zijn al talloze jaren actief in ziekenhuizen, tandartspraktijken, huisartspraktijken en cosmetische klinieken.

Voor het goed schoonhouden van een zorginstelling is het belangrijk dat er een professionele en efficiënte aanpak ontwikkeld wordt. Daarnaast is het essentieel dat alle ruimtes voorzien zijn van een maximale hygiëne. Om dit te bereiken worden al onze medische schoonmaakdiensten uitgevoerd met nauwgezette precisie en onberispelijke aandacht voor detail.

Osius is toegewijd aan het leveren van medische reinigingsdiensten. Wij gebruiken verschillende technieken en andere maatregelen om het algemene welzijn te bevorderen en de verspreiding van infecties of de overdracht van gevaarlijke bacteriën in uw zorginstelling te voorkomen.

Werkwijze van Osius

Ons personeel is speciaal opgeleid om te voldoen aan de hoge veiligheidsnormen voor onderhoud en schoonmaak in zorginstellingen. U kunt erop vertrouwen dat het personeel dat wij inzetten, deskundig is op een aantal gebieden die specifiek gelden voor medische instellingen:

Osius is bekend met de gezondheidssector en is ervaren op het gebied van zorgen voor maximale hygiëne. Wij werken aan de hand van een strakke en efficiënte planning, gebaseerd op de kernpunten van hygiëne en uw behoeften en wensen. Aan de hand van het plan ontzorgen de professionele schoonmakers u en zorgen ze voor een forse vermindering van het infectierisico.

Wilt u een offerte aanvragen voor Gezondheidszorg? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420