De Food en non-food industrie

Osius is expert op het gebied van professionele reiniging voor de food en non-food industrie. Onze uitgebreide expertise op het vlak van reiniging en onderhoud komt tot uiting wanneer we onze klanten oplossingen op maat van de hoogste kwaliteit aanbieden. Om te voldoen aan de verschillende veeleisende vereisten van bedrijven in de food- en non food industrie - vooral met betrekking tot hun hoge verwachtingen op het vlak van hygiëne – bieden onze reinigingsdiensten de perfecte oplossing. Alleen op die manier kunnen de gezondheid en veiligheid van de gebruikers worden gegarandeerd.

Wij werken aan de hand van uw strenge voorschriften en maken in overleg werkprogramma’s en een planning op maat. Naleving van de reinigings- en desinfectievoorschriften houdt niet alleen in dat het reinigingsproces correct wordt uitgevoerd. Het toezicht op de uitgevoerde activiteiten is minstens zo belangrijk. Zo borgt Osius het proces en de kwaliteit.

De Food industrie

In de voedselverwerkende industrie worden hoge eisen gesteld. Daarom zijn vaste procedures en strenge controles essentieel. De werkwijze van Osius biedt u ondersteuning bij deze processen. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk werken. Onze teamleiders en teams zorgen ervoor dat uw locatie er altijd schoon en fris uitziet en voldoet aan de reinheidseisen.

Non-food industrie

Ook voor de non-food industrie hebben wij ervaren teamleiders die de teams begeleiden en zorgen dat alles op een duurzame manier schoongemaakt wordt. De aanpak van Osius is gericht op uw wensen, behoeften in afstemming met uw core business. Op deze manier kunt u rekenen op de hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Periodiek evalueren wij uw behoeften en ontwikkelen wij een doeltreffende, tijdige en op maat gemaakte oplossing.

Wilt u een offerte aanvragen voor Food en non-food? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420