Glas- en gevelreiniging

Het reinigen van de glazen en gevels is belangrijk voor het onderhoud van gebouwen. De buitenkant van uw gebouw is een de belangrijkste factoren voor een positieve uitstraling voor een klant. Wanneer de buitenkant er oud of vervuild uitziet, creëren potentiële klanten of bezoekers al snel een vooroordeel. Daarom is het belangrijk om ook de buitenkant van uw gebouw grondig te reinigen en te onderhouden.

Osius is ervaren op het gebied van glas- en gevelreiniging van diverse soorten gebouwen en hoogtes.
Een gebouw met meerdere verdiepingen of een enkele verdieping, dat maakt de experts van Osius niet uit!

De professionele aanpak van Osius

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden, werken wij met teams en teamleiders die zorgen voor een efficiënte, professionele en resultaatgerichte aanpak voor uw gebouw. Met behulp van het ontwikkelde plan, kunnen onze teams aan de slag op een flexibele wijze en zien de glazen en gevels er binnen no-time weer uit zoals u dat mag verwachten.

Of het gaat om reiniging van glas of gevels - door het strak plannen van een project kunnen we 100% kwaliteit en efficiëntie garanderen voor de reiniging van uw gebouw. Daarnaast werken we met duurzame materialen en schoonmaakmiddelen. Onze focus ligt op het duurzaam reinigen, ook bij het reinigen en onderhouden van glas of gevels.

Veilig werken

Daarnaast maken de specialisten van Osius gebruik van telescoopbewassing. een methode die de veiligheid waarborgt en ervoor zorgt dat onze specialist de ramen veilig kan reinigen vanaf de grond middels het telescoopsysteem.

Wilt u een offerte aanvragen voor Glas- en gevelreiniging? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420