Groenvoorziening

Een goed verzorgde entree met groene buitenruimte draagt in hoge mate bij aan de uitstraling van een pand. Osius zorgt voor perfect onderhouden groenstroken, tuinen en plantsoenen, parkeerterreinen, of de parkachtige omgeving van uw gebouw. Schoon en representatief is de norm, zowel voor binnen als voor buiten.

Osius onderhoudt buitenterreinen en tuinen gedurende het hele jaar. Zo zorgen we er voor dat het aanzicht gedurende het gehele jaar planmatig wordt verzorgd en uw terrein en tuin representatief is.

Onze gekwalificeerde professionals zijn uitgerust met de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, en gespecialiseerde apparatuur om veilig en doeltreffend te werken.

Duurzaamheid en milieuvriendelijk

We vinden het van essentieel belang dat er duurzaam en milieuvriendelijk gewerkt wordt. Dit ziet u terug bij het plannen en uitdenken van het groenvoorzieningsproject. Tijdens het werk wordt er geen gebruik gemaakt van vervuilende middelen of materialen. Daarnaast zorgen we dat planten in een verslechterde toestand, worden vervangen en nieuwe aangeplant.

Hierdoor blijft er meer groen groeien en zorgt het werk voor een uitnodigende omgeving. Dit is aantrekkelijk voor uzelf, klanten, bezoekers en anderen die in de buurt wonen of werken. Groenvoorziening is van essentie voor ieder gebouw.

Reken op professionele en gedegen groenvoorzieners die flexibel en efficiënt te werk gaan, reken op Osius!

Wilt u een offerte aanvragen voor Groenvoorziening? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420